pannonia_konyvvizsgalo_kamara_altal_ajanlott_vallalkozas_2020_k

Szeretnénk megismertetni Önökkel könyvvizsgálóinkat, munkatársainkat, szakértőinket, akik Csapatként dolgoznak az egyes megbízatásokon, projekteken, annak érdekében, hogy Megbízóink mindig színvonalas szolgáltatást kapjanak tőlünk.

Az egy évesre tervezett szakmai cikksorozatunkban a könyvvizsgálat folyamatához aktuálisan kapcsolódó – Ügyfeleinket is érintő – 1-1 területet mutatunk be, nem csak szakmabelieknek!

Ilyen lesz például az évközi könyvvizsgálat (ún. interim audit) főbb céljai, lépései, következtetései, a számviteli törvény egyes „újszerű” szabályai, a projektek számviteli elszámolásai, aktuális, a  társaságokat érintő adójogszabályváltozások értelmezései, leltározási feladatok, beszámolók összeállítása és ellenőrzése. De szeretnénk kapcsolódó területekben is bepillantást nyújtani, ilyen többek között: cégértékelés, cégátvilágítás vagy a transzferár stratégia és nyilvántartás legfrissebb tudnivalói is.

Társaságunk 2002-ben kezdte meg tevékenységet. Fő tevékenységi körünk a könyvvizsgálat (éves audit, átalakulás, pályázatok ellenőrzése). Magyar természetes személyek tulajdonában álló cégünk jelenleg 3 aláíró könyvvizsgálóval dolgozik. Munkafolyamatainkat csaknem teljes mértékben digitalizáltuk az elmúlt években, így szinte teljesen kizárhatjuk a papír alapú feldolgozásokat, a párhuzamos munkafolyamatokat. Ügyfeleinkkel az adatkapcsolat webposta rendszerünkkel bonyolódik le, mely adatbiztonság és gyorsaság szempontjából is optimális. Ehhez kapcsolódik az ún. METRUM integrált könyvvizsgálati szoftverrendszer. Megbeszéléseinket online konferencia felületeken bonyolítjuk, de természetesen a személyes kapcsolattartás is fontos az együttműködésben.

Jelentős stratégiai szakértői háttérrel rendelkezünk (adótanácsadás, üzleti tanácsadás, jogi szolgáltatások, könyvelőirodai szolgáltatások területén), melyet Ügyfeleink is bármikor igénybe vehetnek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara AJÁNLOTT vállalkozója vagyunk.

2022. szeptember 15.

gyor konyvvizsgalat molnar imre

Molnár Imre

ügyvezető igazgató

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

További tartalmak