You are currently viewing PARTNERTALÁLKOZÓ 2023
Az új év első nagy eseményét tartottuk 2023. január 24-én, kedden, ahol a Pannónia Könyvvizsgáló Kft. és az Edutax Kft. közösen ünnepelte a 20 éves évfordulóját. A Partnertalálkozó rendezvényen vállalkozásaink partnerei és ügyfelei kerültek meghívásra, hogy együtt ünnepeljünk és együtt dolgozzunk a jövőre nézve.
Dr. Lázár József előadásában “Összefoglaló a 2023-as adóváltozásokról” címmel ismertette az érdeklődőkkel a legfrissebb adóváltozásokat. Dr. Becsey Zsolt László PhD pedig az “Infláció, egyensúly, árfolyam” témában adta elő gondolatait. Mindkét előadás érdekes és hasznos volt a résztvevők számára.
Partnertalálkozó
Partnertalálkozó
A rendezvényt a Flames Tánciskola táncosai nyitották meg és zárták le. A Rock and Roll Show és Disco Show táncosainak látványos és mozgalmas produkciója volt a tökéletes nyitány és befejezés a Partnertalálkozónak.
A Kristály Étterem adott otthont a rendezvénynek, ami igényes környezetet biztosított a Partnertalálkozóhoz. A kedves felszolgálók segítették a gördülékeny menetet és a finom ételek és italok felszolgálása mellett a résztvevőknek lehetőségük volt beszélgetni és kapcsolatot építeni egymással.
Az esemény nagyszerűen sikerült és a Pannónia Könyvvizsgáló Kft. és az Edutax Kft. közössége örül annak, hogy megoszthattuk ezt a nagy eseményt partnereinkkel és ügyfeleinkkel. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy velünk voltak és reméljük, hogy a következő 20 év is ilyen sikeres lesz.

2023. január 31.

gyor konyvvizsgalat molnar imre

Molnár Imre
ügyvezető igazgató

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

További tartalmak